Ana Sayfa > Okulumuz Hakkında

12 Mart İlkokulu

Telefon : 442 214 05 14
Belgegeçer : 442 214 08 60
Eposta Göndermek için tıklayınız
WEB https://12mart.meb.k12.tr
Adres : Rabiaana Mah.1. Beşiktaş Sokak No2 Yakutiye/ERZURUM
VİZYON : Temel görevlerimizin, öğrencilerimizi hayata, bir üst öğretime ve özellikle ilgi, istek ve yeteneklerine göre başarılarını göz önüne alarak akademik öğretime hazırlamak, Öğrencilerimize, bilginin yeni bilgi üretmek için bir araç olduğu düşüncesini kazandırmak, “Öğrenmeyi öğrenin” düşüncesinin bilgi toplumunda yaşamın bir gereği olduğuna inanırız, Öğrenci merkezli etkili bir okul anlayışını benimseriz, Öğrencilerimize, topluma kolay ve sağlıklı uyum sağlayabilmelerini, sosyo-kültürel ve ekonomik kalkınmayı destekleyici davranışlar kazanmalarını sağlamaktır.
MİSYON : Özgüveni kendinde bulan bireyler yetiştirmek olduğuna inandık. Bu misyonumuza bağlı olarak biz ” Kendimizdeki Öz yeteneklerimizi ortaya çıkarmak istiyoruz ” felsefesine inanarak yerel, ulusal ve evrensel değerleri benimseyen,küçüğünü seven, büyüğünü sayan, bulunduğu her yerde kendini kabul ettiren, kendine yer bulabilen bireyler yetiştirmek.
BAŞARILAR :

Öğretmen :20
Öğrenci :300
Derslik :15
Kütüphane Kitap Sayısı :1546
Öğretim Şekli :Normal Öğretim
Saatler : 08:45 - 14:45
Bağlantı : ADSL
Yabancı Dil : İngilizce
Isınma : Doğalgaz
Servis :
Ulaşım : Halk otobüsleri ve Yunus Emre minibüsleri okulumuzun bulunduğu bölgeden geçmektedir. Çifte minareli medreseden on dakika yürüme mesafededir.
Yerleşim Yeri : Rabia Ana Mahallesi Çifte Kardeşler camii yanındadır.
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : İl Merkezinde
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler :
Bilimsel Etkinlikler :
Proje Çalışmaları :
Yazdır :